Referenser

Galleri4

 

 

 


Åsa, 45

”Jag började min träning ganska sent i livet och startade i 40-års ålder med jogging. Allt eftersom har jag utökat min löpning och så småningom även lärt mig tycka om att träna. Så hände då det man inte vill ska hända… jag fick en höftskada som innebar att jag inte kunde springa. Att träna i gymmet kändes tråkigt och jag var dessutom alldeles för osäker för att våga prova helt på egen hand. Inte heller vågade jag kontakta en personlig tränare själv…

Julen kom och med den ett presentkort till personlig träning med Lisbeth. Jag var helt skräckslagen innan vårt första möte vilket visade sig totalt onödigt. Som person är Lisbeth bland de mest ödmjuka jag någonsin träffat. Hon har dessutom en genuin kunskap om träning och kost som hon gärna delar med sig av. Att hon dessutom är suverän på att applicera sin egen professionella kunskap så att den faktiskt kan fungera för en amatör på lägsta nivå var guld värt.
Tack vare Lisbeth äter jag numer frukost (vilket jag aldrig tidigare gjort), tränar regelbundet i gymmet och ser resultat såväl utseendemässigt som i förbättrad löparprestation. Jag kan varmt rekommendera Lisbeth som personlig tränare oavsett vart du är i livet såväl fysiskt som psykiskt.Lisbeth kommer väga in dessa faktorer och hjälpa dig hitta en träning och kost som du faktiskt kommer att trivas med !”

Anna, 33

”När jag fick ett nytt krävande jobb och insåg att jag kommer att lägga min aerobics instruktörsroll på hyllan ett tag,så bestämde jag mig för att ta tag i styrketräningen. Jag visste att jag inte kommer att ha lika mycket tid över för träning och kände att nu behöver jag hjälp. Jag anlitade Lisbeth Grape som PT och hon förändrade mitt liv. Lisbeth blev min PT och coach under en tid och hjälpte mig att få ihop en stressig vardag, där även träning och kost blev naturliga moment i mitt liv. Jag har fortsatt att följa Lisbeths tips och råd. Och jag kan säga så här, efter min graviditet så gick jag upp 31 kilo och ett år senare så är jag 31 kilo fattigare och lika fast i kroppen som innan graviditeten. Alla råd som Lisbeth gav mig tog jag fram igen och annammade det. Och det gav resultat. Min kontakt med Lisbeth gav mig ett hälsosammare, rikare och roligare ”träningsliv”. Lisbeth är en ödmjuk,kompetens och otroligt kunnig PT och hon har det många andra saknar. Hon ser människa och ens behov av träning, hon kan forma det unika för varje individ. Lisbeth är en pärla!

Roger, 52

”Grape fick mig att se på styrketräning på ett helt nytt sätt. Trodde inte man kunde känna sig så slut rent konditionsmässigt. Var mer slutkörd efter ett pass med Grape än efter ett spinningpass! Märktes att hon visste exakt vad hon pratade om. Hon har stor kunskap och gör träningen rolig, utmanande och inspirerande! Hon gav dessutom bra råd och tips vad det gäller diet. Man kan äta allt om man gör det på rätt sätt. Absolut värt pengarna !Rekommenderar varmt Lisbet Grape!”

Git, 40

”Lisbeth är alltid ödmjuk inför sin uppgift som personligtränare, hon tar vaje pass på största allvar. Hon är alltid tålmodig och alltid beredd att prova något nytt. Om en övning inte käns bra har hon alltid en ny på gång som tar på samma muskel men som känns bättre för mig. Hon är en stor hjälpredare och stöttepelare och när det känns tungt ,ser hon till att det blir lätt, och att man orkar det man kommit överens om. Hon är målmedveten och trots sina egna meriter är hon aldrig rädd för att prova något nytt, hon hjälper med, motivation vad gäller mat, träning och inspitan. Genom att Lisbeth brinner för sin uppgift för man själv en x-tra motivation till sin träning”.

Lasse, 50

”Att träna med Lisbeth öppnade mina ögon en hel del. För det första hade jag för mycket vikt på för att kunna utföra övningarna på rätt sätt. För det andra hade jag inte kontakt med den muskelgrupp som skulle tränas. Lisbeth fixade detta på 2 minuter, och visade var övningarna skulle ta. Det hjälpte mig väldigt mycket i min vidare träning, nu lär jag mig att få kontakt med musklerna på ett bra sätt, och jag tycker mig se en förbättring. Jag kommer absolut att behöva ”Lissans” hjälp för att gå vidare och nå mina mål. Att hon dessutom är en så trevlig och lättpratad person, och verkligen bjuder på all sin rutin och kunskap gör allt så mycket lättare. Man får ju inte glömma bort att det ska vara roligt att träna……det är kul med ”Lissan”

Markus, 28

”Förändrad. Det är nog det ord som jag vill använda om jag ska försöka beskriva mig själv, och framför allt mitt sätt att se på kost och träning, efter att ha haft förmånen att ha Lisbeth som personlig tränare. De fysiska förändringarna som kommer i och med träningen är ganska uppenbara, men inte de enda.Lisbeth har för mig även fungerat som en inspiratör, motivatör och mentor. I första hand med sin imponerande kunskap gällande kost och träning, men även med sina sunda åsikter om det dagliga ”Svenssonlivet” som träningen numera är en del av. Jag är djupt imponerad över hur väl allting har fungerat och hur Lisbeth har hjälpt mig att formligen krossa mina tidigare förväntningar och mål. Det jag har fått ut av att anlita Lisbeth är utan tvekan den bästa investeringen jag gjort i mig själv. Det är dessutom en investering som räcker livet ut. För visst är det som man säger: Kunskap är inte tung att bära på!”

Ulrika, 25

”Angående maten. Tidigare åt jag kanske 3 gånger per dag. Numera äter jag 5-6 gånger per dag som Lisbeth sa och hinner ändå bli hungrig mellan måltiderna. Allt för att hålla förbränningen på en jämn nivå bör man äta ofta.Och alla dessa variationer av övningar som finns. När man tränar t.ex biceps så finns det ju inte bara en övning att göra, utan typ hur många olika som helst så man kan variera träningen så det inte blir tråkigt ! Det var inte ett enda pass med Lisbeth som inte slutade med träningsvärk!! Underbart!”

Johan, 52

”Ville bara tacka för morgonens pass. Känns gott i  kroppen och känner mig fylld med energi och motivation. Proffessionell  handledning och härlig push. Kommer varmt att rekommendera dig till andra. Vi  är många som behöver en sån här boost i den vardagliga lunken. Återigen TACK” !